Bioscoop

INNI ticket vervaardigt tickets voor alle mogelijke thermische printers zoals BOCA, Datamax, Practical Automation, Star, IER, Citizen, Toshiba, Eltron, Stimare, etc. Wilt u graag uw toegangsbewijzen in uw huisstijl zien passen? Dan kunnen wij uw thermische tickets zowel recto als verso bedrukken in full colour.

Of maak van uw tickets meer dan enkel een toegangskaartje. Uw klanten kunnen een ticket recyclen als kortingsbon, waardebon of voucher. Of u kunt ze gebruiken als reclamemedium voor uw eigen activiteiten of voor partnerships met andere bedrijven.

Er bestaan talrijke beveiligingstechnieken die INNI ticket kan aanbieden om uw tickets te beschermen tegen fraude of namaak.

Naast toegangstickets kunt u bij ons ook terecht voor abonnementen, jaarpassen, getrouwheidskaarten, vouchers en cheques en waarde-, kortings- en cadeaubonnen. Ze worden uitgevoerd op verschillende soorten papier, karton of PVC en worden voorzien van de nodige beveiligingstechnieken. U kunt die via andere distributiekanalen verdelen om zo de verkoop van de eigenlijke tickets te stimuleren. INNI ticket stemt de afwerking van deze bonnen af op het verkoopskanaal: in boekjes, als losse bonnen of in continu voor thermische printers.

Contacteer ons!

mail