Retail & distributie

Een klantenkaart of badge

Naast een resem aan papier- en kartonsoorten, produceert INNI ticket ook plastic cards. Deze kaarten kunnen full colour worden bedrukt met variabele data en codering van een chip of magneetstrip. Standaard worden deze kaarten in PVC aangeboden, maar ook andere materialen zijn mogelijk.

Een kortingsbon, waardebon of tegoedbon

Kortingsbonnen zijn nog steeds één van de overtuigendste marketingtools om de verkoop te stimuleren. Om namaak te voorkomen, besteden we extra aandacht aan de beveiliging van deze bonnen. De afwerking wordt in functie van het verkoopskanaal aangepast: in boekjes, als losse cheques of in continu voor (thermische) printers.

Een geïntegreerde kaart, een geïntegreerd ticket, abonnement of etiket

Geïntegreerde kaarten zijn kaarten die uitneembaar zijn van hun draagdocument (bv. een begeleidende brief of folder). Deze kaarten hebben al dan niet een plastic beschermfolie op één of beide zijde(n). Een plastic beschermlaag is aan te raden bij klantenkaarten of seizoenskaarten die dagelijks in de portefeuille zitten. Ze zijn lichter en dunner dan plastic cards (bv. bankkaarten) en ze zijn goedkoper. Bijkomend voordeel is dat er een perfecte matching tussen kaart en begeleidende brief gegarandeerd wordt doordat beiden in één doorgang gedrukt worden en pas weer van elkaar gescheiden worden door de eindgebruiker.

Ook aan de kassa van een winkel of de ingang van een park of stadion is het printen van een abonnement of seizoenskaart op die manier slechts een kwestie van seconden. Plus, alle nodige info voor de gebruiker wordt meteen meegegeven op het draagdocument!

INNI ticket biedt een breed gamma van geïntegreerde producten. Wij geven de klant de keuze van type folie, formaat, druk, beveiliging, enz. Alles kan op maat van de klant worden uitgewerkt.

Contacteer ons!

mail